Clear-up® concentraat 500 ml

Clear-up® concentraat 500 ml

Leverancier: Bayern
Type: Clear-up® concentraat
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €34,79
Excl. BTW: €28,75
* inhoud:

Aantal:  
   - of -   

Clear-up® 360 N is een zeer geconcentreerd niet-selectief systemisch herbicide voor de bestrijding van overblijvende grassen (als kweek), overblijvende tweezaadlobbige onkruiden en de meeste eenjarige onkruiden.

Productkenmerken

  • totale onkruidbestrijding
  • bestrijding van blad tot wortel
  • zeer geconcentreerd, geschikt voor grote oppervlakken
  • geen nawerking in de bodem
  • na 7 dagen weer zaaien of planten

Verpakking

  • 100 ml
  • 250 ml
  • 500 ml
  • 750 ml

Toepassing

Clear-up® 360 N is een niet-selectief systemisch herbicide voor de bestrijding van overblijvende grassen (als kweek), overblijvende tweezaadlobbige onkruiden en de meeste eenjarige onkruiden. Mossen worden niet bestreden. Het middel wordt door de bladeren opgenomen en naar de ondergrondse delen getransporteerd. Bij de bespuiting moet daarom een flink ontwikkelde onkruidbegroeiing van 10 – 15 cm hoogte aanwezig zijn. Het wordt na contact met de grond als regel snel geïnactiveerd en afgebroken.

Op verharding, bestrating en paden enkel pleksgewijze spuiten op aanwezige onkruiden. Bij een niet nauwkeurige toepassing op verharding bestaat wel het risico tot afspoelen naar het oppervlaktewater, in tegenstelling tot gebruik op doorlatende bodem. Daarom ook niet in rioolputjes en over open water spuiten. Na afsterven van het onkruid (3-6 weken), vegen om stof en organisch materiaal te verwijderen.

WEERSOMSTANDIGHEDEN

Niet te warm, bewolkt weer met een hoge luchtvochtigheid tijdens de bespuiting geeft de beste resultaten. Fel zonnig weer, met hoge temperaturen, veroorzaakt een te snelle doding van de bovengrondse delen, waardoor onvoldoende transport kan plaatsvinden. Niet toepassen als er binnen 6 uur kans op regen bestaat, en niet bij of na strenge vorst. Bij voorkeur spuiten op een droge vegetatie.

Tips

STOBBENBEHANDELING
Voor de stobbenbehandeling handelt men als volgt: Concentratie: 5% = 50 ml in 1 liter water.
Opmerking: Het middel dient royaal op de zaag- of snijvlakken te worden aangebracht zonder dat afdruipen plaats vindt, dit ter vermijding van mogelijke schade aan omringende beplantingen.  

Attentie

Voor elke toepassing van Clear-up® 360 N dient men er op bedacht te zijn dat het middel niet selectief is en dus planten, struiken, bomen enz. die met het middel in contact komen rechtstreeks of na overwaaien, ernstig kan beschadigen of doden. Werk dus nauwkeurig, behandel alleen die planten die bestreden moeten worden en spuit zo mogelijk bij windstil weer of met afschermkap. Het werken met een fijne druppel wordt daarom ontraden.Na gebruik de spuitapparatuur goed reinigen.
Clear-up® 360 N werkt alleen op aanwezige onkruiden. Vorstvrij bewaren.

Reageren

Uw naam:


Uw waardering: Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!

Waardering: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Tags: